Open brief

Deze brief werd eerder vandaag op Facebook geplaatst.

Beste Burgemeester, Geachte heer Schelberg,

U staat achter de bouwplannen, zo lijkt het hier op uw facebookpagina. Maar wij Hengeloërs vinden dat we genoeg staal, steen en cement hebben! Genoeg geschiedenis en genoeg van het jarenlang proberen de trots weer in de Hengelose burger te krijgen, met denkwijzen die meer van het zelfde creëeren en zijn.

We moeten echt anders gaan denken, omdenken, frisdenken, dwarsdenken.

De bewijzen die gisteravond werden aangedragen van steden waar dergelijk denken een succes zou zijn, zijn achterhaald. Zoek de steden maar op en zie de recentelijke economische ontwikkelingen en leegstand op het internet (feb 2019).

Meer commerciele vierkante meters gaat de commercie in onze fijne woonstad niet redden, er zijn ook ondernemers die daar niet in geloven.
Gisteravond werd vertelt dat alle ondernemers er voor zijn, dit is geen waarheid. Een groot deel van de ondernemers steunt ons burgerinitiatief en wil geen bouw.

Ik vraag u de achtergrond van uw Facebookpagina te wijzigen. Want u bent niet alleen slechts van de VVD, maar de burgemeester van alle Hengeloërs, toch?

Groen, bos en bomen hebben de toekomst! Goed voor de stad, goed voor de mensen, om er heerlijk in te recreëren, te zijn en te genieten.

Ik ontmoet u graag op dinsdag 9 april en hoop op een bevestiging van uw kant,

Namens het team achter www.bosophetplein.nl een prettige avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *