Renate

WWW

Een projectleider, een schrijfster, fotograaf en ‘onze’ website ontwikkelaar!

Spontaan melde zij zich: ‘Zal ik een website voor jullie maken?’ Dat ‘jullie’ werd ‘wij’, want ze hoort er helemaal bij.

Ze werkt momenteel weer aan de zoveelste verandering, aan de zoveelste wijziging…. want werk je mee in een beweging, met verschillende werkgroepen en mensen, dan betekent dat veel schakelen en veranderen. Dat kan ze: schakelen, wisselen, inspireren en initieren. Stilletjes op de achtergrond. Heb jij de laatste tijd nog wel eens gekeken naar haar werk? www.bosophetplein.nl

Herinner je het overzichtskaartje in Google? Wat aangaf waar overal in Hengelo (en Europa, en Australie 😉 )een poster voor de ramen hangt? Renate bedacht het en voerde het uit. Tot onze grote verrassing. Ze moest er wegens succes met stoppen, de hoeveelheid posters voor ramen bleken niet meer te verwerken. En dat vindt Renate helemaal niet erg, wij ook niet trouwens!

Meer weten over Renate? Dit is wat ze zelf schrijft over zichzelf op haar website: www.renateoudenijeweme.nl

(…)Ik houd van alles wat met woorden te maken heeft en verdiep me graag in verhalen, letters, gedichten, boeken en typografie. Dit alles doe ik in het beeldschone twente waar ik -bijna- altijd heb gewoond. Als ik mijn voordeur uitstap ben ik in een tel in de natuur en dat vind ik heerlijk!
(…)
In 2016 won ik de wedstrijd “Heel Twente Schrijft” en dat gaf me de moed een boek te schrijven. Deze novelle met surrealistische elementen kreeg de titel Insular en kwam in 2018 uit. Eerder bracht ik een gedichtenbundel uit met de titel Oppervlaktespanning. (….)